LA NOCTURNA

"La Nocturna" és un esdeveniment cultura que es duu a terme la nit del 14 d'Agost a la vila d'Arenys de Mar, en el marc de les festes en honor a Sant Roc i és una de les dates més especials i esperades pels membres de la colla i els arenyencs.

 

Aquest acte, que s'inicià el 1996, ha sigut durant molts anys únic en la comarca del Maresme i, -en el seu format- únic també en la província de Barcelona. Després de la gran celebració dels 20 anys de "La Nocturna" s'ha pogut veure en alguna localitat de la comarca dur a terme un acte similar en format i essència tot inspirant-se en la nostra feina i trajectòria d'èxit de "La Nocturna".

 

Per a la seva execució, i que en part és el motiu pel que l'ha fet única durant dues dècades, no es precisa únicament de la imatgeria, sinó que la colla gegantera decora els carrers del municipi, pels quals transcorrerà la cercavila, seguint un temàtica que varia any rere any igual que el recorregut. Per aconseguir transportar a la gent dins de la festa la colla s'ajuda de manualitats realitzades pels propis membres, així com un potent equip tècnic de llums, de maquinària varia i tota la imaginació possible.

 

Per acabar de donar el toc festiu la imatgeria local porta una banda musical per cada parella de gegants o es combina la música més tradicional del món geganter aportats per gralles amb la música festiva del moment i de tots els temps que ens l'aporta un seguit de xarangues que es contracten per l'ocasió.

 

Ens avalen més de 20 anys d'experiència en que hem passat de cercaviles més austeres amb dos focus passant-nos-els de mà en mà per fer-los arribar a tots els punts de la cercavila a compaginar focs artificals, més d'una vuitantena de focus en totes les seves varietats, diversos equips de so i moltes coses més, on sempre l'element principal han sigut els gegants acompanyats de la música de gralles i xarangues  per acabar de donar aquest caire festiu a un recorregut i temàtica que es mantenen en secret fins al moment de donar el tret de sortida a "La Noctura".

 

 

Aquest acte festiu-cultural acaba barrejant diversió, gegants, xarangues i festa apta per a tost els públics, t'ho perdràs?

Perquè ens importa la teva seguretat


Amb la col·laboració de: