SANT ROC 2019

Sant Roc ja està aquí, arriba el moment de RENOVAR EL VOT DE VILA i els nostres gegants no s'ho volen perdre! Sabem que vosaltres tampoc i, per això, us deixem un recull de tots els actes on hi serem presents. 

14 d'agost - La Nocturna


Arriba agost i ja fa olor d'aigua perfumada i alfàbrega, olor de Sant Roc. Un any més, Sant Roc que ve acompanyat de la cercavila més esbojarrada, festiva i esperada de l’any: LA NOCTURNA!!!!!

 

A les 22:15, us esperem a la Plaça de l'Església on l'Arenyot ens acompanyarà fins on estaran els gegants per donar el tret de sortida a la #LaNocturna19. Nocturna que arriba a la seva XXIII edició rememorant formats, sensacions i emocions del passat, però mantenint tota la seva essència intacta: Gegants, xarangues, focus, germanor i festa, molta festa per a joves, petits, adults i grans.

 

Els nostres gegants aniran acompanyats per la Xaranga Tocabemolls (recentment guanyadors del VII Concurso de Charangas de Escucha), la Xaranga Bandsonats i els grallers de Breda.

Consells de seguretat per gaudir de la cercavila al màxim

Amb la col·laboració de:


16 d'agost - Sant Roc


Dia de Sant Roc, dia en què macips i geganters baixarem, a les 17:30 des de la plaça de l'església, tot dansant, fins a l'Ajuntament on  recollirem a totes les autoritats per acompanyar-los a l'Ofici en honor a Sant Roc.

 

Un cop acabi l'Ofici, en Roc i la Maria, aniran davant del Xifré per la tradicional Dansa d'Arenys.

 

Posteriorment, tots els gegants es reuniran per fer l'escalada gegant i posar punt final de les festes de Sant Roc.